Businessman-at-the-desk-in-his-office-resting.

Callcenter strops. Daarom Brandresult

Met de miljoenenaankoop van het bekroonde salesbedrijf Improvers dacht energiemaatschappij Essent niet alleen snelle, maar ook eerlijke verkopers binnen te halen. Krap een jaar later begint een groot onderzoek naar een mogelijk verziekte cultuur op de werkvloer.  Hoe kon het zo ver komen?

De gelikte juichfilmpjes van ‘championstrips’ voor topverkopers zijn verdwenen. De werkplekken op kantoren in onder meer Diemen zijn leeg – de verkopers gaan niet meer ‘hard’. De website is uit de lucht. Misschien wel het pijnlijkste bewijs van Improvers’ vrije val: zelfs verkopers die ooit trots waren op het bedrijf, willen daar nu niet meer openlijk over vertellen. Bang voor hun goede naam. Improvers is op dit moment het nog maar half levende bewijs van hoe snel die kan verdwijnen.

Tags: No tags
3

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *